Over ​​Heart for health

Met kijk op de zorg ​é​n ICT

Patiëntgerichte e-Health

Heart for Health werkt aan de haalbare en betaalbare toekomst van de gezondheidszorg. E-Health innovaties worden gezien als dé oplossing voor de toenemende druk op de zorg. Vanuit de ambitie om aan de toekomst van de zorg te bouwen, zet Heart for Health zich in voor het introduceren van innovatieve concepten in de praktijk.

Zo ondersteunen wij zorgverleners om samen ons gemeenschappelijke doel te bereiken: kwalitatief hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare zorg waarmee we de patiënt vooruit helpen. We zetten onze kennis graag in om aan toekomstbestendige zorg te werken, maar delen deze kennis ook graag met anderen want vele handen maken licht werk. Daarom verrichten verschillende medewerkers van Heart for Health wetenschappelijk onderzoek naar de resultaten van onze programma’s. Een evidence-based aanpak staat dan ook centraal bij Heart for Health.

Missie

Heart for Health is opgericht door cardiologen dr. Igor Tulevski en dr. Aernout Somsen in 2010 als IT organisatie van de Cardiologie Centra Nederland. Vanaf 2014 is Heart for Health ook gestart met het leveren van elektronische pati​ë​nten dossiers (EPD​’​s) en monitoring en diagnostiek op afstand aan derde partijen.

Heart for Health streeft naar het verbeteren van de zorg door middel van efficiënte en patiëntgerichte e-Health oplossingen om het de zorgverlener makkelijker te maken.

Toekomst

H4H is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovaties. Zo zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst de zorgvraag van patiënten kunnen beantwoorden.

Ambitie

Heart for Health kijkt verder. Vanuit de overtuiging dat we nog grote stappen kunnen maken in de zorg, streven wij altijd naar het beste.

De patiënt centraal

Wij verliezen het hoofddoel van zorg nooit uit het oog. We blijven ons constant afvragen; hoe kunnen wij de gezondheid van een patiënt verbeteren?

Kwaliteit

Wij leveren de kwaliteitszorg die u en uw patiënten verwachten..

Wij vertellen u graag meer!

Samen met u zoeken we graag naar de ideale aanpak voor u. Met onze uitgebreide mogelijkheden vinden we altijd een passend aanbod voor u.