mijnCLIC

Virtuele leefstijlcoach voor verlaging hartrisico

Verlaag de kans op ziektes

Bij steeds meer patiënten speelt de leefstijl een rol in de ontwikkeling van ziektes, zoals diabetes en hoge bloeddruk. Bovendien worden steeds meer mensen zich bewust van de relevantie van leefstijl. Begeleiding in het verbeteren van leefstijl kan daarom bijdragen aan het verminderen van gezondheidsrisico’s.

Heart for Health ontwikkelde de virtuele coach MijnClic , die gebruikers helpt bij verlagen van hun cardiovasculaire risico score. Op basis van verschillende indicatoren zoals onder andere gewicht, bloeddruk, roken, dieet geeft de applicatie de gebruiker inzicht in de eigen cardiovasculaire gezondheid en in de impact van leefstijl op de gezondheid. Daarnaast voorziet de applicatie de gebruikers van adviezen om de cardiovasculaire risico score te verlagen. Deze gegevens zijn bovendien beschikbaar voor de zorgverlener, die op basis van deze gegevens de patiënt verder kan begeleiden en contact met de patiënt kan opnemen bij zorgelijke resultaten.

Leefstijlcoach

De patiënt krijgt meer inzicht in de eigen gezondheid en de impact van leefstijl op de gezondheid.

Data

Uitgebreide data beschikbaar voor de zorgverlener indien een patiënt aanklopt met vragen.

Monitoring

Uw patiënten constant gemonitord.

Integrale aanpak

Integrale aanpak van diverse algemene en cardiovasculaire risicofactoren.

Thuismetingen

De applicatie toont een overzicht van de metingen die een patiënt eenvoudig thuis uitvoert.

Persoonlijke adviezen

Op basis van verschillende gezondheidsfactoren ontvangt de gebruiker persoonlijke adviezen om de gezondheid te verbeteren.

Voordelen

  • Direct inzicht in de eigen gezondheid
  • Leefstijl wordt beoordeeld obv een breed scala van algemene en cardiovasculaire factoren, bijvoorbeeld roken, dieet, stress, cholesterol, bloeddruk en glucose.
  • De app geeft de gebruiker adviezen om de leefstijl te verbeteren
  • De patiënten voert thuismetingen van bijvoorbeeld hartslag en bloeddruk uit om een beter inzicht te krijgen in zijn of haar gezondheid.
  • Data is beschikbaar voor de zorgverlener

Wij vertellen u graag meer!

Samen met u zoeken we graag naar de ideale aanpak voor u. Met onze uitgebreide mogelijkheden vinden we altijd een passend aanbod voor u.